Informatie en Inschrijvingsformulier

(ook voor het aanmelden voor proeflessen)

Nieuwe leden zijn van harte welkom op Hockey Club Bedum!

Wil je lid worden van onze club, dan kan dat via het inschrijfformulier dat hieronder staat. Wanneer je het inschrijfformulier hebt verstuurd, nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Proeflessen

Je mag eerst 3 keer meetrainen om te kijken of het je leuk vindt. Het lidmaatschap wordt definitief wanneer je na de derde keer meetrainen besluit om lid te worden. Ook voor het volgen van de proeflessen, vragen we je het inschrijvingsformulier in te vullen. In het veld "Opmerkingen” kan je aangeven dat je eerst proeflessen wilt volgen.Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Overige informatie
   
 
   
 
KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Jouw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht jouw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.