Sponsor worden?

Hockeyclub Bedum kent verschillende vormen van sponsoring. Onderstaand een overzicht van de sponsormogelijkheden.

Banner op site

(50 Euro per jaar, contract voor drie jaar)

We zijn op zoek naar bedrijven die 50 Euro per jaar willen sponsoren voor een (doorlopende) banner op onze site. Bedrijven die daar ja tegen zeggen gaan met ons een contract voor 3 jaar aan.

Bordsponsoring

(150 Euro per jaar, contract voor drie jaar, excl. kosten voor vervaardiging bord)

Ook voor bordsponsoring gaan bedrijven met ons een driejaarcontract aan. Wij zorgen voor de vervaardiging van het bord in de juiste afmetingen en de bevestiging van het bord. De kosten voor het maken van een bord bedragen eenmalig 200 Euro.

De sponsor levert de tekst en beeldmateriaal aan (als JPG, PDF of EPS bestand).

Sponsoring evenementen

Wij zijn vervolgens doorlopend op zoek naar bedrijven die één van onze hockeyevenementen willen sponsoren.

Deze sponsoring houdt in dat er een vast bedrag wordt gesponsord voor een evenement. We geven dat evenement dan de naam van de sponsor. We maken foto’s met logo en plaatsen deze op de site. We laten deze foto’s een jaar op de site staan onder het kopje (naam sponsor) + naam evenement.

Daarnaast proberen we, voor deze evenementen, ook de pers te zoeken. We stellen standaard een persbericht op en versturen dat naar de regionale pers. Meestal leidt dat tot plaatsing van onze berichten met foto’s voorzien van het logo van onze sponsoren.

Shirt sponsoring

Alle teams kunnen elk jaar, als geheel team, gesponsord worden door een bedrijf. Het bedrijf betaalt de shirts inclusief de bedrukking. Indien zich nieuwe leden aanmelden worden de kosten voor de nieuwe shirts ook door de shirtsponsor gedragen. Het sponsoren van trainingspakken is ook mogelijk.

Geschatte kosten voor het sponsoren van shirts circa 350 tot 400 Euro op jaarbasis.