Concept Teamsamenstelling 2022-2023

15-4

Bijgaand concept teamsamenstelling voor het seizoen 2022-2023.

Ook dit jaar zijn we samen met de coaches en trainers er in geslaagd leuke teams te vormen voor volgend seizoen. Over het algemeen kon elk team in dezelfde samenstelling door. Sommige teams zitten zeer ruim in het jasje, anderen wat minder.

In eerste instantie wordt er volgens de richtlijnen van de KNHB altijd gekeken naar de leeftijd van de leden. Omdat we een kleine club zijn moeten we hier soms van afwijken; waarbij het uitgangspunt altijd is om iedereen met veel plezier te kunnen laten spelen. Helaas betekent dit soms ook dat teams gedeeltelijk opgesplitst moeten worden zoals bij het F-team het geval is.

Mochten er vragen zijn over de teams dan kan er contact opgenomen worden met onze hoofdtrainer, Teun Noordegraaf via [email protected]

Als er nog getwijfeld wordt over het lidmaatschap voor volgend seizoen; opzeggen kan nog tot 1 meivia een mail naar [email protected]

Vrolijk Pasen, veel plezier met de laatste paar wedstrijden van dit jaar en we rekenen op weer een leuk en sportief seizoen!

 

Bestuur HC Bedum

 
15-4-2022 Algemeen Bijlage